Benadeelde lost aanrijding via social media op; veroorzaker in beeld gebracht

Een benadeelde heeft, na via Facebook informatie te hebben opgevraagd, een aanrijding opgelost. Het voertuig van de chauffeuse is op maandag 30 november aan de Indira Gandhiweg aangereden. Zij had haar voertuig  geparkeerd langs de weg.  Bij terugkeer merkte zij dat haar voertuig was aangereden. Een ooggetuige die het geval had meegemaakt, gaf de benadeelde een beschrijving van het voertuig dat betrokken was bij die  aanrijding. De getuige die het kentekennummer deels had kunnen opnemen, gaf dit ook door.

De benadeelde plaatste een bericht op Facebook met het halve kentekennummer en de kenmerken van het voertuig. Iemand die de auto in de buurt tegenkwam, reageerde op het bericht. De benadeelde schakelde de politie van de verkeersunit van regio Midden in. Op het adres werd de 32-jarige Barthie, J. aangetroffen. Zij heeft toegegeven het voertuig van de benadeelde te hebben aangereden.

Het schaderapport is inmiddels opgemaakt. Barthie zal moeten claimen zodat het voertuig van de benadeelde in orde wordt gemaakt.

 

 

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.