Benadeelde houdt verdachte tijdens auto inbraak aan

Een aangever hield op maandag 10 september de 35-jarige Andy Ch. aan in het ressort Latour. De aangever had op vrijdag 17 augustus aangifte bij de politie van Livorno gedaan van een woning inbraak. Volgens verklaring van de aangever let hij op de woning van een tante en tijdens zijn afwezigheid hebben onbekenden ingebroken en goederen uit de woning weggenomen.
Op 10 september signaleerde hij Andy in het ressort Latour met een tas, die op 17 augustus ook uit de woning was weg genomen. Andy pleegde op dat moment een inbraak in een geparkeerd voertuig. De inbreker had één van de autoruiten reeds ingeslagen. De aangever hield Andy aan en schakelde de politie van Latour in.
Andy werd ter voorgeleiding overgebracht nar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Andy in verzekering gesteld.
De politie van Latour en Livorno zijn belast met het onderzoek in beide zaken. Een deel van de gestolen goederen van de woning inbraak is terug gevonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.