Bekendmaking wegomlegging

In verband met de te houden jaarrede van de President van de Republiek Suriname, de heer D.D. Bouterse, op vrijdag 29 september 2017 om 10.00 uur, zal het verkeer vanaf 06.00 uur v.m. worden omgelegd op de navolgende kruisingen, t.w:
1. H.A.E. Arronstraat/Grote Combéweg
2. Kleine Waterstraat/Van Rooseveltkade.

Vermeldenswaard is dat het rijverkeer komende vanuit de richting van de Kleine Waterstraat, voorlangs De Nationale Assemblée omstreeks 06.00 uur eveneens zal worden omgeleid en wel vanaf de kruising gevormd door de Kleine Waterstraat en de van Rooseveltkade, hetgeen tot na de jaarrede zal gelden.
Op weggebruikers en het personeel van omliggende kantoren wordt het beroep gedaan om hun voertuigen vanaf donderdag 28 september om 24.00 u niet te parkeren binnen de veiligheidszone welke wordt omgeven door de navolgende wegen, t.w.:
1. de Waterkant vanaf de H.A.E. Arronstraat tot het Hoekhuis c.q. de straat voorlangs Dixie bar;
2. de straat voorlangs Dixie bar tot de Mr. F. Lim A Postraat;
3. de Mr. F. Lim A Postraat tot de straat voorlangs Dixie bar;
4. op de parkeerhavens vóór het gebouw van De Nationale Assemblée;
5. op het trottoir rondom het Onafhankelijkheidsplein;
6. op het trottoir rondom het Vlaggenplein;
7. op het trottoir rondom het Monument der Gevallenen

Op de weggebruikers en het personeel van de omliggende kantoren wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden en bevelen en aanwijzingen van de politie ter plekke stipt op te volgen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.