BEKENDMAKING : Wegomlegging in verband met vooroefening “Erewacht” voor de jaarrede

Het Korps Politie Suriname (KPS) maakt bekend dat in verband met de erewacht welke gevormd moet worden door het Korps Politie Suriname op vrijdag 29 september 2023, vooroefeningen naar deze activiteit toe zullen plaatsvinden op vrijdag 22 en woensdag 27 september 2023 tussen 08.00 en 11.00 uur v.m. in de omgeving Zorg en Hoop en het Flora projekt.


Voor wat betreft vrijdag 29 september, de dag van presentatie van de jaarbegroting in De Nationale Assemblee door de President van de Republiek Suriname, zal het Korps Politie Suriname optijd bekend maken hoe de wegomleggingen zullen plaatsvinden.


Tijdens de vooroefeningen zal het verkeer waar nodig worden omgeleid. De politie doet een beroep op weggebruikers om zoveel als mogelijk de aanwijzingen middels verkeersborden en instructies van de politie strikt op te volgen voor een vlot verloop van het geheel en minder ongerief.

Paramaribo, 21 september 2023
Public Relations K.P.S.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.