Bekendmaking vooroefeningen Parade/Defile

Het Korps Politie Suriname (KPS) maakt bekend dat in verband met de te houden Parade en Defilé op zaterdag 25 november 2023, er vooroefeningen naar deze activiteit toe zullen plaatsvinden.


Deze vooroefeningen zullen voornamelijk in de ochtenduren plaatsvinden en wel op de volgende dagen: vrijdag 3 november, dinsdag 7, vrijdag 10, dinsdag 14, dinsdag 21 en donderdag 23 november 2023. De wegen in en rondom de oefenlocaties zullen worden afgesloten of zal het verkeer worden omgeleid. Het KPS doet met het Nationaal Leger het beroep op weggebruikers, om waar nodig, hun medewerking te verlenen tot een goed en vlot verloop van deze vooroefeningen.


Op vrijdag 3 november, dinsdag 7 en vrijdag 10 november, zullen de vooroefeningen plaatsvinden in de omgeving van de Politieacademie.


Op dinsdag 14 november zal de vooroefening plaatsvinden op het flora A procect.
Op dinsdag 21 november start de pre-generale oefening met het Nationaal Leger (N.L.) in de omgeving van de Gravenberchstraat.


De generale oefening is op donderdag 23 november in de omgeving van Paramaribo Noord.
Voor een vlot verloop hiervan, doet de politie een beroep op weggebruikers om zoveel mogelijk de aanwijzingen middels verkeersborden en instructies van de politie op alle oefendagen stipt op te volgen.

Paramaribo, 31 oktober 2023
Public Relations KPS

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.