Bekendmaking vooroefening Parade/Defile

Het Korps Politie Suriname (KPS) maakt bekend dat in verband met de te houden Parade en Defilé, op maandag 25 november aanstaande, de vooroefeningen naar deze activiteit toe zullen plaatsvinden.
Deze vooroefeningen zullen voornamelijk in de ochtenduren plaatsvinden en wel op de volgende dagen: woensdag 11, vrijdag 13, woensdag 18, vrijdag 20 en zondag 22 november. Aangezien de wegen niet op alle oefendagen zullen worden afgesloten of dat er wegomleggingen zullen plaatsvinden, doet het KPS een beroep op weggebruikers om, waar nodig, hun medewerking te verlenen tot een goed en vlot verloop van deze vooroefeningen.
Op woensdag 11 november zal de vooroefening plaatsvinden in de omgeving van de Politieacademie.
Op vrijdag 13 november zal de vooroefening plaatsvinden op de Gravenbergstraat ter hoogte van de Memre Boekoe kazerne.
Op woensdag 18 november zal de vooroefening plaatsvinden bij het hoofdkwartier van de Beveiliging- en Bijstandsdienst aan de van ’t Idsingastraat. De route voor deze oefening is: de Van ‘t Idsingastraat, de Dr. Sophie Redmondstraat, de Johan Adolf Pengelstraat, de Brumastraat en de Oranjelaan.
Op vrijdag 20 november start de pre-generale oefening aan de Gemenelandsweg, voor de brandweerkazerne en verplaatst zich naar de Gravenbergstraat.
De generale oefening is op zondag 22 november in de omgeving van Flora en Zorg & Hoop.
Voor een vlot verloop van zaken doet de politie een beroep op weggebruikers om zoveel mogelijk de aanwijzingen middels verkeersborden en instructies van de politie op alle oefendagen stipt op te volgen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.