Bekendmaking van het Korps Politie Suriname

Hierbij maakt het Korps Politie Suriname bekend dat na ampele overweging besloten is om bestuurders van rij- en voertuigen wiens rijbewijs of keuringsbewijs vanaf de maand maart 2020 vervallen zijn in de gelegenheid te stellen om die te vernieuwen.
Vanaf zaterdag 1 augustus zal deze groep rij- en voertuigen bestuurders wel door de politie bekeurd worden als bij controle blijkt dat zij hun rijbewijs niet voor verlenging hebben aangeboden. Bij het indienen zal men voorzien worden van een indieningsbewijs. Per zelfde datum zal voor deze groep gelden dat zij moeten beschikken over een geldige keuringsbewijs.
Rij- en voertuigen bestuurders wiens rijbewijzen of keuringsbewijzen al vervallen waren voor de maand maart 2020 zullen bij politie controle wel bekeurd worden voor het rijden met een ongeldig rijbewijs of keuringsbewijs. Rij- en voertuigen bestuurders die bij politie controle geen geldige verzekeringsbewijs kunnen overleggen zullen ook bekeurd worden.

“Verkeersveiligheid een zaak van u en de politie”

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.