Bekendmaking met betrekking tot vooroefening Parade/Defilé

Het Korps Politie Suriname (KPS) maakt bekend dat in verband met de te houden Parade en Defilé, op maandag 25 november aanstaande, de vooroefeningen naar deze activiteit toe plaatsvinden in de omgeving Zorg en Hoop en andere plekken. Deze vooroefeningen zullen voornamelijk in de ochtenduren plaatsvinden op de navolgende dagen en plekken:
vrijdag 8, woensdag 13, vrijdag 15, maandag 18 en zaterdag 23 november. Aangezien de wegen op alle oefendagen zullen worden afgesloten of dat er wegomleggingen zullen plaatsvinden, doet het KPS een beroep op weggebruikers om, waar nodig, hun medewerking te verlenen tot een goed en vlot verloop van deze vooroefeningen.
Op vrijdag 8 november zal de vooroefening plaatsvinden nabij het hoofdkwartier van de Beveiliging- en Bijstandsdienst aan de van ’t Idsingastraat. De oefening zal op de openbare weg plaatsvinden en wel op de Dr. Sophie Redmondstraat, de Johan Adolf Pengelstraat, de Brumastraat en de Oranjelaan.
Op woensdag 13 en vrijdag 15 november zal de oefening plaatsvinden in de omgeving van de Politieacademie. Er zal gelopen worden op de Commewijne-, de Coesewijne-, de Nickerie- en de Surinamestraat.
De pre-generale oefening zal volgens planning op maandag 18 november plaatsvinden nabij het hoofdbureau van de Brandweer Kazerne aan de Gemenelandsweg. De oefening zal plaatsvinden over de wegen Gemenelandsweg, Gravenbergstraat en de Rodekruislaan.
De generale oefening vindt plaats op maandag 23 november in de omgeving van de Politieacademie. De vooroefeningen vinden in de ochtenduren plaats. Het verkeer zal vanaf 06.30 uur worden omgeleid. Voor een vlot verloop van zaken doet de politie een beroep op weggebruikers om zoveel mogelijk de aanwijzingen middels verkeersborden en instructies van de politie op alle oefendagen ter plaatse stipt op te volgen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.