Bekendmaking KPS omtrent externe opleidingen tot BAVP

Het Korps Politie Suriname (KPS) maakt hierbij bekent dat voor instituten de mogelijkheid is gecreëerd om naar de waarnemend korpschef van het KPS, commissaris R. Prade een verzoek te richten ter registratie/goedkeuring van de door hen aangeboden opleiding tot Buitengewoon Agent van Politie (BAVP).

Gebleken is dat er instanties zijn die de boven genoemde opleiding aanbieden, zonder geregistreerd te zijn bij het Korps Politie Suriname met als gevolg dat kandidaten die deze opleiding hebben afgerond geen of niet altijd een legitimatiebewijs kunnen maken bij het KPS. Dit vanwege het feit dat zowel de opleiding als het curriculum onbekend zijn bij het KPS.

Het Korps Politie Suriname stelt zich derhalve niet aansprakelijk voor opleidingen tot BAVP die niet geregistreerd staan bij de politieorganisatie.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de coördinator BAVP opleidingen, de heer Roosenhoff. Hij is te bereiken op het nummer 8693739.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.