BEKENDMAKING: KORPS POLITIE SURINAME REGIO-WEST

Het Korps Politie Suriname, Regio West maakt hierbij bekend, dat de politie na een melding van een strafbaar feit de Clarasluis en de Abdul Ghanie Madarweg te zeedijk had aangedaan en aangetroffen:
A. een rood/blauw gelakte houten boot met bijbehorende buitenboord motor van het merk Yamaha 75 pk en twee lege brandstof jerrycans.
B. een blauw/zwart gelakte motorfiets van het merk HYOSUNG en een zwart gelakte valhelm van het merk NOH.

Het vermoeden bestaat, dat verdachten bezig zijn geweest met het plegen van een strafbaar feit en bij het zien van de politie voormelde goederen hebben achtergelaten.
Vermelde goederen zijn thans te bezichtigen en belanghebbenden worden gevraagd om hun eigendomsrecht te bewijzen en een verklaring te geven, hoe en waarom deze goederen op de locaties zijn achtergelaten.

Belanghebbenden worden hierbij opgeroepen zich binnen twee weken na publicatie van dit bericht aan te melden op het politiebureau te Corantijnpolder met medeneming van eventuele kwitanties cq documenten, voor het bezichtigen van de goederen. Bij overlegging van de bewijzen zal het goed aan de belanghebbende/ eigenaar worden afgestaan.
Indien aan deze oproep geen gevolg wordt gegeven zal de politie genoodzaakt zijn over te gaan tot openbare verkoop van deze goederen.
Uitdrukkelijk wordt aangegeven dat indien na vermelde tijd niemand zich heeft aangemeld, het Korps Politie Suriname zich niet aansprakelijk stelt voor verlies van eigendomsrecht.

Nieuw – Nickerie,
de wnd. Regio Commandant West,
de Hoofd Inspecteur van politie,

FORSTER, R.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.