Bekendmaking i.v.m de partiële “Lockdown”

In het kader van de door de President van de republiek Suriname afgekondigde partiële ‘Lockdown’ van 14 dagen in ons land, ingaande zondag 29 maart 2020 vanaf acht uur in de avond tot en met zes uur in de ochtend, zal de politie, met ondersteuning van andere veiligheidsdiensten, erop toezien dat deze maatregel wordt nageleefd.
Indien iemand zich, ZONDER NOODZAAK, gedurende de lockdown op of langs de openbare weg bevindt, zal de politie optreden tegen die personen.
Binnen dat optreden zal de politie de volgende maatregel kunnen treffen namelijk:
– Dat de overtreder van de partiële lockdown overgebracht wordt naar een politie locatie, alwaar hij of zij tot en met zes uur in de ochtend zal worden opgehouden.
– De overtreder zal worden onderworpen aan een veiligheidsfouillering, alvorens hij wordt overgebracht naar de politie locatie.

De leiding van het Korps Politie Suriname doet een dringend beroep op de burgerij op gedurende de lockdown thuis te blijven.

‘Veiligheid is een zaak van u en de politie’

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.