Bekendmaking afdeling Rijbewijzen

De afdeling Rijbewijzen van het Korps Politie Suriname maakt bekend dat door de afgelopen Lock downperioden het niet mogelijk is geweest om rijbewijzen te verstrekken en te verlengen alsook ander soortige diensten te verlenen.

Op grond hiervan is er ter voorkoming van lange rijen besloten om de samenleving tegemoet te komen, door met ingang van maandag 12 juli 2021 haar dienstverlening aan te passen. Van maandag tot en met zaterdag zal er van 07.30 uur tot en met 12.00 uur uitsluitend afgifte van rijbewijzen plaatsvinden.
De overige zaken zoals verlengingen, aanvraag duplicaten, rijtoestemmingen, Internationale rijbewijzen en anderen zaken geschieden dan van maandag tot en met vrijdag vanaf 13.00 uur tot en met 16.30 uur. Deze maatregel zal slechts voor drie (3) maanden geldig zijn.

Aan de gemeenschap wordt gevraagd om bij aankomst gebruik te maken van de markeringen van 1.5 m voor het gebouw en zich verder te houden aan de Covid-19 maatregelen.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.