Bekendmaking : Aan alle houders van dispensatie brieven voor de covid-19 lockdown in Suriname

Het covid-19 coördinatieteam van het Korps Politie Suriname roept, in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid, alle houders van dispensatie brieven, zowel bedrijven als individuen, op om zich te her-registreren.

De herregistratie, in verband met de verscherping c.q. aangepaste methode van de controle door de politie, dient te geschieden via de website: covid-19.sr en wel vanaf 4 januari 2021 t/m 15 januari 2021.

Indien uw herregistratie is gevalideerd, wordt u opgenomen in het digitaal bestand. De bevestiging van goedkeuring ontvangt u per mail.

Voor de goede orde kan vermeld worden dat per 31 januari 2021 alle dispensatie brieven komen te vervallen. Bij controle door de politie zult u slechts uw identiteitsbewijs en bedrijfspas moeten overleggen.

Nieuwe aanvragen kunnen ook via dezelfde website geschieden.

Indien u vragen heeft, kunt u die stellen via het e-mailadres: kpscovid19sec@gmail.com

Op u wordt een beroep gedaan om ongerief te voorkomen en  u tijdig te her-registreren.

Namens de voorzitter van het covid-19 coördinatieteam KPS en directeur Nationale Veiligheid, respectievelijk de commissaris van politie Mr. H Seedorf en de luitenant-kolonel Mr. D. Veira. 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.