BEKENDMAKING

De Korpschef van het Korps Politie Suriname maakt hierbij bekend dat op 27 oktober 2016 om 10.00 uur des voormiddag in de Conference Room verbonden aan het Bureau van de Korpschef aan de Duisburglaan 43-45

EEN OPENBARE AANBESTEDING

wordt gehouden voor de levering van voeding ten behoeve van arrestanten in diverse cellenhuizen..

Bestek en criteria alsmede de voorwaarden zijn met ingang van 11 oktober tot en met 20 oktober dagelijks van 08.00 – 12.00 uur verkrijgbaar op de afdeling Financiele, Comptabele en Begrotingszaken van het Korps Politie Suriname aan de Duisburglaan, tegen de prijs van Srd 150,-= (Een honderd Surinaamse Dollar) per exemplaar. Er zal geen restitutie plaatsvinden.

De inschrijving dient voorzien te zijn van een plakzegel van Srd. 2,50 ( Een Surinaamse Dollar en vijftig cent) en conform de in het bestek vermelde voorwaarden.

De aanbieding met de meest gunstige prijs/kwaliteitsverhouding kan voor de gunning in aanmerking komen, echter is de aanbesteder niet verplicht tot gunning over te gaan.

 

 

Paramaribo 6 oktober 2016.

De Korpschef van het

kc

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.