Bekendmaking

Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat met ingang van donderdag 8 juli 2021 tot en met woensdag 14 juli 2021 het politiebureau Rijsdijk gesloten zal zijn voor het publiek. Dit vanwege het feit dat een aantal Covid-19 besmette politieambtenaren in contact zijn geweest met overige medewerkers, waardoor het personeel op instructie van de politiearts in quarantaine is geplaatst. Het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (B.O.G) zal de komende dagen bezig zijn met ontsmettingswerkzaamheden op voormeld politiebureau.
Aan de gemeenschap in het verzorgingsgebied van het politiebureau Rijsdijk, die vanaf donderdag 8 juli en de komende dagen politie hulp of assistentie nodig hebben, wordt gevraagd in contact te treden met de politie van het bureau Lelydorp op de telefoonnummers 0366116 / 0366785 of Zanderij op de telefoonnummers 0325222 / 0325144 alsook met het Command Center op het nummer 115.
De surveillance in het verzorgingsgebied zal onverkort worden voortgezet door andere eenheden van het Korps Politie Suriname.
Paramaribo, 8 juli 2021
Public Relations KPS

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.