Bekendmaking

Het covid-19 coördinatieteam van het Korps Politie Suriname (CCTKPS) maakt bekend dat in verband met “Lock down” de nummers voor spoed dispensatieaanvragen zijn uitgebreid met de telefoonnummers 899962 en 8999352. De telefoonnummers 8151555 en 8413535 zijn nog steeds van kracht.
Deze vier spoednummers zullen vanaf maandag 21 juni 2021 een uur voordat het “Lockdown” tijdstip ingaat bereikbaar zijn. De afhandeling van deze verzoeken zal door een groep speciaal aangewezen politieofficieren geschieden. Onder spoedaanvragen wordt gerekend een situatie of omstandigheid welke niet te voorzien was. In dit geval zal het karakter hiervan urgent moeten zijn, waarbij uitstel niet te rechtvaardigen is als het een economische dan wel medische schade kan veroorzaken.
De aanvraag via deze nummers is zowel voor de telesur- als de digicelgebruikers gratis. Verder blijft de controle van personen gedurende Lock downuren vanuit het digitaal bestand geschieden.
Het CCTKPS hoopt dat deze uitbreiding het groter publiek voldoende ten dienste zal zijn.
Paramaribo, 19 juni 2021
Public Relations KPS

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.