Bekendmaking

 

Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat met ingang van maandag 26 april het politiebureau Munder gesloten zal zijn voor het publiek.
Dit vanwege het feit dat een aantal Covid-19 besmette politieambtenaren in contact zijn geweest met overige medewerkers, waardoor het personeel op instructie van de politiearts in quarantaine is geplaatst. Het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (B.O.G) zal de komende dagen bezig zijn met ontsmettingswerkzaamheden op voormeld politiebureau.

Aan de gemeenschap in het verzorgingsgebied van station Munder, die vanaf maandag 26 april en de komende dagen politie hulp of assistentie nodig hebben, wordt gevraagd in contact te treden met de politie van het bureau Geyersvlijt op het telefoonnummer 451677 / 453570 of Centrum op het telefoonnummer 472466/ 8685962 alsook met het Command Center op het nummer 115.

De surveillance in het verzorgingsgebied zal onverkort worden voortgezet door andere eenheden van het Korps Politie Suriname.

Paramaribo. 26 april 2021
Public Relations KPS

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.