Bekendmaking

Het Korps Politie Suriname (KPS) maakt bekend dat de korpsleiding heeft besloten om in de eerste week van maart van start te gaan met de opleiding tot Buiten gewoon Agent van Politie( BAVP) in het district Nickerie.

Om toegelaten te worden tot de opleiding tot Buiten gewoon Agent van Politie zullen de kandidaten aan de volgende vereisten moeten voldoen:

· Voordracht door een departement van algemeen bestuur, parastataal bedrijf of particuliere onderneming. Indien de kandidaat een zelfstandige ondernemer is, dient betrokkene een kopie bewijs van inschrijving bij de Surinaamse Kamer van Koophandel (KvK) te overleggen

· Tenminste in het bezit zijn van een MULO diploma of daaraan gelijk gestelde opleiding (kopie overleggen).

· Medische goedkeuring inclusief een drugstest overleggen

· Psychologische goedkeuring door een daartoe bevoegde specialist overleggen.

· Een gunstig milieu-antecedenten onderzoek (wordt door KPS verricht)

Indien u aan deze voorwaarden voldoet, richt u een schrijven met het verzoek tot toelating aan de korpschef van het KPS met als adres het hoofdbureau van politie aan de Duisburglaan 43-45 te Paramaribo.

Let wel !! Aan deze opleiding zijn kosten verbonden. De volledige opleidingskosten bedragen US$ 900,= * per kandidaat met als voorwaarde dat de theoretische vakken (US 500,=) met goed gevolg zijn afgerond, waarna aan de vakken Wapenleer en Schietvaardigheid (US 400,=) geparticipeerd kunnen worden.

De belangstellenden worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de Gewestelijke politie commandant commissaris Forster, R.

Korps Politie Suriname
Afdeling Public Relations

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.