BEKENDMAKING

Middels deze maakt het Korps Politie Suriname bekend dat in verband met de viering van het Chinees Nieuwjaar op zaterdag 25 januari 2020 er festiviteiten op zowel het onafhankelijkheidsplein als de J.A. Wijdenboschbrug zullen plaatsvinden, waarbij enkele verkeersmaatregelen zullen worden getroffen.

In het kader van een te houden vuurwerkshow op de J.A. Wijdenboschbrug zullen er vanaf 16.00 uur voorbereidingen daartoe plaatsvinden op een rijstrook van de brug. De politie zal aanwezig zijn om het verkeer in goede banen te leiden.

De nadruk wordt gelegd op het feit dat alleen tijdens het afschieten van het vuurwerk rond 21.00 uur, in het belang van de veiligheid van het verkeer cq. de weggebruikers, de brug voor een half uur tot drie kwartier helemaal zal worden afgesloten voor het verkeer.

Voor wat betreft het onafhankelijkheidsplein zal het verkeer vanaf 08.00 uur tot afloop van de festiviteiten op de navolgende kruisingen worden omgelegd t.w. ;

1. Hoek Henk Arronstraat – Tamarindelaan

2. Hoek Waterkant en de Lim A Postraat en

3. Hoek Henk Arron en de Abraham Crijnsenstraat, voorlangs het Presidentieel Paleis

Op de samenleving in het algemeen, maar meer in het bijzonder de weggebruikers wordt het beroep gedaan de aanwijzingen en bevelen van de politie stipt op te volgen zodat het geheel een vlot, ordelijk maar bovenal een veilig verloop mag hebben.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.