BEKENDMAKING

Het Korps Politie Suriname vraagt alle weggebruikers om de aanwijzingen van de politie strikt op te volgen, voor een vlot verloop van het verkeer in de omgeving van Poelepantje. Voor het verkeer aldaar over de Koningstraat, komende uit de richting van het Molenpad is er een ander alternatief, waardoor er geen oponthoud hoeft te zijn op en bij de rotonde.

Het verkeer komende vanuit het Noorden gaande naar het Zuiden wordt geadviseerd om via de Fred Derbystraat te rijden om vervolgens te komen op de Willem Campagnestraat en dan linksaf via de Hernhutterstraat, gevolgd door de Calcuttastraat, hun weg te vervolgen over de Saronbrug richting de Indira Gandhiweg.

Indien u vanuit de Koningstraat rijdt, gelieve rekening mee te houden dat de weg ter hoogte van de afdeling VHT, middels pionnen is afgesloten. U zal dan rechtsaf moeten afslaan voor langs Poelepantje om over de J.A. Pengelstraat te komen en vervolgens richting de Passiebloem- en dan de Mr. J. Lachmonstraat uw weg verder te vervolgen. Indien u zich heeft vergist, kunt u alsnog via de Mr. J. Lachmonstraat, de rotonde op en dan via de Hernhutterstraat uw weg verder vervolgen.

Het overig verkeer over de Willem Campagnestraat komende vanuit de van‘t Hogerhuysstraat en de Mr. J. Lachmonstraat en het verkeer vanuit het zuiden naar het noorden ondervindt geen last en kan gemakkelijk zijn weg vervolgen.

Op de weggebruikers wordt ten overvloede het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te houden.

Paramaribo, 11 maart 2024
Public Relations KPS

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.