Bekenden van de politie op bromfiets zonder kentekenplaten aangehouden

Het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo heeft Joël M. (28) en de 19-jarige Gravier B. op zaterdag 9 april in het stadscentrum aangehouden.

Het tweetal was gezeten op een bromfiets zonder kentekenplaten. Aangezien het al bekend was dat er twee rovers zich op de bromfiets verplaatsten, zonder kentekenplaat, om voetgangers te beroven van hun tas werden de jongenmannen tot stoppen gedwongen.  Bij navraag van waar zij de bromfiets hadden verklaarde  Gravier  aan de wetsdienaren  de bromfiets van een vriend te hebben geleend. Verder dat hij Joël op Meerzorg heeft opgehaald voor een wandeling in de binnenstad.

De benadeelden hadden ook de helmen van de rovers beschreven tijdens het doen van  de aangifte. De wetsdienaren gingen over tot het aanhouden van de twee verdachten.  De bromfiets bleek ook van diefstal afkomstig te zijn.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het tweetal achter slot en grendel geplaatst.

Onderzoek heeft verder uitgewezen dat beiden bekenden zijn van de politie. Het vorig jaar waren deze verdachten in verzekering. De ene voor een beroving en de andere voor mishandeling. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.