Bekende visdief kort na diefstal in de boeien geslagen

De politie van het bureau Lelydorp heeft in het weekend van vrijdag 20 augustus de bekende van de politie Orpheo A. (35) wederom aangehouden.

Deze verdachte die bekend is als “Redimang” maakte het tot een gewoonte om steeds weer van dezelfde verkoper van de openbare markt van Lelydorp vis uit zijn diepvries weg te nemen. Na zijn daad, verkocht hij de gestolen vissen voor de plaatselijke bevolking. De visdief is meermalen voor zijn strafbare handeling aangehouden en in verzekering gesteld.

Deze man die geen verbetering toont, maakte zich het afgelopen weekend weer schuldig aan het strafbaar feit, maar werd op heterdaad betrapt door een alerte buurtbewoner die de politie inschakelde.

Bij het zien van het politievoertuig liet hij de gestolen vissen op de grond vallen en probeerde weg te komen. Orpheo werd echter door de politieambtenaren in de kraag gevat en overgebracht naar het politiebureau.

Hij werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie is Orpheo wederom door de politie achter slot en grendels geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.