Bekende van de politie aangehouden voor diefstal

De 40 jarige B.O. is op zondag 14 maart door de politie van het bureau Santo Boma voor diverse gevallen van diefstal aangehouden.
B.O. die een bekende van de politie is, wordt ervan verdacht diverse diefstallen te hebben gepleegd in de maand januari van het lopend jaar. Hij is vaker aangehouden en in verzekering gesteld en heeft reeds drie vonnissen op zijn naam. De politie van bovenvermeld bureau heeft in de maand januari acht (8) aangiftes tegen B.O. opgenomen.
Deze verdachte heeft van een oom een grinder, een generator en twee slachtkippen gestolen. Verder poogde hij ook een gitaar uit een kerkgebouw weg te nemen. Dit bleef slechts bij een poging, daar hij op heterdaad betrapt werd door omstanders. Uit een mandir in het ressort Santo Boma heeft hij vermoedelijk ook goederen weggenomen.

Bij de aanhouding is er niets op hem aangetroffen. De verdachte heeft toegegeven zich schuldig te hebben gemaakt bij de diefstal bij zijn oom en poging diefstal uit de mandir . Hij ontkent echter de overige zes strafbare feiten te hebben gepleegd. De goederen die hij van zijn oom heeft gestolen heeft hij aan een onbekende manspersoon verkocht.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.