Bekende van de buurt aangehouden voor seksueel misbruik

De politie van het bureau Livorno heeft op vrijdag 31 mei de verdachte J.H. (40) meer bekend als “Ingi” en woonachtig is in de omgeving van de Meyerweg in de kraag gevat.

J.H. wordt ervan verdacht een 13-jarige jongen in de tweede week van de maand mei 2024 seksueel te hebben misbruikt. De moeder van het slachtoffer, de 43-jarige S.G. deed op donderdag 30 mei 2024 aangifte op voormeld politiebureau, toen zij erachter kwam dat haar zoon seksueel was misbruikt en dit ook opmerkte aan zijn terughoudend gedrag. Naar zeggen van de aangeefster speelde haar zoon op die bewuste dag samen met zijn neefje op een terrein, toen de verdachte op een gegeven moment naar haar zoon toeliep. De man vroeg de jongen om met hem naar de achterkant van het gebouw te gaan. Haar zoon weigerde om mee te gaan, maar werd toch door de verdachte meegenomen, alwaar hij de seksuele handelingen met haar zoon pleegde. Toen de andere jongen zijn neef niet zag komen, nam hij een kijkje en betrapte de verdachte bij zijn handelingen. Het slachtoffer vertelde uit vrees niets van het geval aan zijn moeder.

De verdachte die een bekende is van de buurt werd op 31 mei 2024 door de politie opgespoord en op zijn woonadres aangehouden.
Hangende het onderzoek is de verdachte J.H. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.