Bekende teisteraar van de politie in de kraag gevat

De 60-jarige Wilgo D. die regelmatig de buurt teistert, is op dinsdag 21 maart door de politie van Geyersvlijt achter de tralies geplaatst.
De wetsdienaren kregen de melding van de mishandeling van een winkelier op een adres in het ressort. Bij aankomst op de plek is het slachtoffer met een gebroken vinger aangetroffen. Het onderzoek wees uit dat Wilgo zich in de winkel bevond. Zonder enige redenen ging hij er toe over de winkelierster te bedreigen. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen Wilgo en de vrouw.
De teisteraar liep naar buiten en greep naar een steen, die hij in de richting van de vrouw gooide. Zij werd echter niet geraakt. De steen kwam tegen het lichaam van de man aan. Met een visum is het slachtoffer verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij heeft een vingerfractuur opgelopen en is na medische behandeling verwezen naar de chirurg.
Wilgo is voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter de tralies geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.