Bekende Sergio K. aangehouden door politie Albina en Overgedragen aan KD

De bekende Sergio K. is op vrijdag 11 mei door de politie van het ressort Albina aangehouden. Sergio wordt ervan verdacht eerder dit jaar betrokken te zijn geweest bij een beroving van een ondernemer.

De ondernemer kwam na een geldbedrag te hebben gelicht de bank uit en deed vervolgens een adres aan. Bij vertrek van dat adres merkte hij op dat de achterband van zijn voertuig plat was. De man verwisselde de band en vervolgde zijn weg. Bij het instappen in het voertuig merkte hij op dat een tas met een geldbedrag was weggenomen en deed aangifte bij de politie.

De politie bracht de verdachte Sergio en het voertuig waarmee het feit is gepleegd in beeld, waarna Sergio op de interne opsporingslijst van de politie werd geplaatst. De verdachte die vermoedelijk naar de Franse Kant was uitgeweken, is op Albina gesignaleerd en aangehouden. Na de aanhouding is Sergio overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten (KD) die deze zaak verder onderzoekt.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Sergio ingesloten. De verdachte heeft bekend op de bewuste dag van die beroving in het voertuig te hebben gezeten. Sergio is een bekende van de politie die eerder voor inbraken was aangehouden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.