Bekende Sandjeevkoemar wederom aangehouden voor inbraak

De politie van het bureau Brownsweg heeft op woensdag 15 januari de 40-jarige bekende verdachte Sandjeevkoemar S. aangehouden met in zijn bezit een blauwe cassave molen, een 28 lbs gascylinder, 12 stuks houwers, 2 kettingzaag machines en een brushcutter, waarvan hij de herkomst niet kon verklaren.

De politie is ingegaan op een melding waarbij drie mannen bezig waren in te breken in de kampen van de mensen langs het gebied Snesi – pasi, nabij km 70 van de weg naar Atjoni in het district Brokopondo. Snesi pasi is een zijweg naar kleine Saramacca. Volgens de informatie verplaatsten de mannen zich in een pick-up.

Deze verdachten hebben ingebroken in een aantal huizen, waarna zij door de politie zijn aangehouden. Twee hunner wisten ondanks waarschuwingsschoten het nabij gelegen bos in te vluchten.

De goederen die door de politie in beslag waren genomen, zijn intussen geplaatst. De benadeelden meldden zich aan bij de politie en zijn de goederen na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de rechtmatige eigenaren.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.