Bekende inbreker aangehouden door politie Munder

De 25-jarige Lenon S. is op maandag 19 november aangehouden door de politie van het ressort Munder. Deze man heeft op een adres aan de dr. Sophie Redmondstraat vruchten en een kruiwagen weggenomen.
Daarna deed hij een ander woonadres aan waar hij een ladder wilde stelen. De bewoner van dat huis had voorzorgsmaatregelen getroffen waardoor zijn huis alarm af ging toen Lenon de ladder wilde weg dragen. Het gelukte de huisbewoners om Lenon aan te houden waarna zij hem overdroegen aan de politie samen met de gestolen kruiwagen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Lenon ingesloten. Lenon wil niet verklaren van
Bij de verdachte is een kruiwagen in beslag genomen waarvan hij de afkomst niet kan verklaren. De eerste benadeelde heeft ook verklaard dat de kruiwagen niet van hem is. Deze kruiwagen is te bezichtigen op het politiebureau te Munder. U dient uw aankoop bewijs mee te nemen voor de verdere afhandeling.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.