Bekende Albert van benadeelde ontkent inbraak te hebben gepleegd

De politie van Latour heeft op vrijdag 20 januari de bekende Albert B. aangehouden voor diefstal. De man heeft in de avond van donderdag 19 januari een inbraak gepleegd op een adres in het ressort.
De benadeelde was ten tijde van de inbraak niet thuis. Bij thuiskomst merkte hij dat er een televisie toestel, een strijkijzer en andere goederen zijn weggenomen. De benadeelde bekeek de camerabeelden die zijn geïnstalleerd aan zijn woning. Op het beeldmateriaal is duidelijk te zien hoe Albert die vaak karweitjes doet voor de familie de goederen uit de woning meenam.
Albert was vergezeld van een kompaan. De benadeelde deed het politiebureau aan en deed aangifte tegen de klusjesman en zijn kompaan. Albert had de televisie nog in zijn bezit bij de aanhouding. Deze is in beslag genomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. Aan de aanhouding van zijn kompaan wordt gewerkt.
Albert ontkent de inbraak te hebben gepleegd.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.