Bejaarde voetgangster aangereden door pick-up en overlijdt ter plaatse

De 72-jarige voetgangster S.B. is op zaterdag 5 augustus 2023 na te zijn aangereden door een pick-up aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat ter hoogte van het Glis kantoor, ter plaatse komen te overlijden.

De politie van het bureau Flora deed na melding van de aanrijding, de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst troffen de wetsdienaren het bejaarde verkeersslachtoffer op de langs de weg lopende berm aan. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat de vrouw uit een lijnbus was gestapt en zonder op te letten de weg probeerde over te steken. Zij werd daarbij aangereden door de vrachtwagenbestuurder R.R. (54) die over voornoemde weg reed, komende vanuit de richting van Mottonshooplaan en gaande in de richting van de Leysweg. Het slachtoffer viel op het wegdek, liep een barst wond op aan haar voorhoofd en was vrijwel op slag dood. Een arts stelde officieel de dood van S.B. vast. De automobilist verkeerde niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmende middel. R.R. is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs, maar beschikt niet over categorie C om de pick-up te mogen besturen, m.a.w. hij bestuurde het voertuig buiten de daarvoor vastgestelde categorie.

Het ontzielde lichaam van de voetganger S.B. in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het verder onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.