Bejaarde moeder mishandeld door zoon

De 30-jarige Dilipkoemar is op zaterdag 24 oktober door de politie van regio Midden aangehouden voor mishandeling van zijn bejaarde moeder.  De politie kreeg via oplettende buren het bericht dat de bejaarde vrouw werd afgetakeld door haar zoon.

De politie van De Nieuwe Grond deed het adres aan voor onderzoek en trof de 83-jarige mevrouw aan. Zij had blauwe plekken op haar lichaam en een bloed doorlopend oog. Zij verklaarde aan de politie dat haar zoon Dilipkoemar haar vaker heeft mishandeld. De zoon die vermoedelijk drugsgebruiker is, vraagt telkens naar geld. Op het moment de moeder aangeeft dat zij geen geld heeft, wordt zij gelijk aangepakt door haar zoon.

De politie ging over tot de aanhouding van Dilipkoemar en is hij overgebracht naar het politiebureau. De moeder die ook nog een handicap heeft, werd verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis voor medische behandeling.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.