Bejaarde man vermoord vrouw en slaat de hand aan zichzelf

De 79-jarige Johan Sof en zijn wederhelft de 78-jarige Norma Glasser gehuwd Sof zijn op donderdag 20 mei door vermoedelijk een familielid dood aangetroffen op hun woonadres aan de Lelydorperweg.
De politie van het bureau Lelydorp kreeg een melding van een moord en zelfmoord geval op het boven vermeld adres. De wetsdienaren van dit bureau alsook leden van de afdeling Kapitale Delicten deden de plek aan voor onderzoek.
Ter plaatse troffen de politieambtenaren het ontzielde lichaam van Johan Sof hangend aan een touw onder het balkon aan. Na een ingesteld onderzoek in de woning werd het lichaam van zijn wederhelft Norma Glasser dat geen levensteken vertoonde in haar rolstoel aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood door verstikking vast.
Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat het bejaard echtpaar reeds kenbaar had gemaakt levensmoe te zijn. Dat heeft vermoedelijk de emmer doen overlopen, waarbij Johan zijn vrouw middels een touw om haar nek om het leven bracht. Hierna sloeg de bejaarde man de hand aan zichzelf. Volgens de arts overleed hij door ophanging.
De ontzielde lichamen van het bejaard echtpaar Sof-Glasser zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie ter begrafenis afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.