Bejaarde man vermoedelijk door zogenaamde Setigon gewond geraakt

De 85-jarige E.J. die woonachtig is in de ongeving Kennedyweg is op woensdag 8 mei 2024 vermoedelijk door een schot uit een “z.g.n. Setigon” gewond geraakt aan zijn voet.


De politie van het bureau Rijsdijk kreeg die avond omstreeks 22.10 uur de melding van een ongeval op het voormelde adres en dat het slachtoffer per eigen gelegenheid de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo had aangedaan. Bij aankomst trof zij het bejaarde slachtoffer aan, die haar voorhield dat hij zich naar het belendend perceel had begeven om maripa’s die gevallen waren, op te rapen. Op een bepaald moment kwamen zijn voeten tegen een touw aan, waarna hij gelijk een geluid hoorde gelijkend op een schot. Direct daarna voelde hij pijn aan zijn voet en zag dat hij hevig bloedde. Zijn buurman B.P. kwam op het geluid af en trof hem in de benarde situatie aan en bracht de gewonde man gelijk voor medische hulp naar de SEH, alwaar het slachtoffer ter observatie is opgenomen.


Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.