Bejaarde man met beperking in huis opgesloten door huishoudster

Een 74-jarige man is op een adres in  het ressort Kwatta twee weken lang beroofd van zijn vrijheid.

Het slachtoffer deed op maandag 4 april samen met een buurman aangifte van vrijheidsberoving op het politiebureau van Kwatta. Volgens verklaring van de aangever had hij de 19-jarige Vijajlakta R. als huishoudster in dienst genomen.

Op een bepaald moment ging hij een duurzame relatie aan met de jonge vrouw die volgens hem een drankprobleem heeft. Zodra de vrouw gedronken had, sloot zij haar geliefde op in het huis. Waarna zij bij aankomst thuis alles weer opendeed.

Midden maart was dit weer het geval. Vijajlakta sloot de man twee weken lang in het huis op. Gezien zijn beperking heeft het de man twee weken gekost op zichzelf op een bepaald moment in vrijheid te brengen. Een buurman die voorbij liep, stopte om hem te groeten. Tijdens het gesprek met de buurman, die dacht dat hij in het buitenland was, kwam naar voren dat hij twee weken lang in het huis was opgesloten.

De buurman bracht hem toen naar het politiebureau voor het doen van aangifte. Vijajlakta werd door de politie opgespoord en aangehouden.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is zij door de piketofficier opgenomen in de sterkte van het vrouwencellenhuis te Geyersvlijt.  

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.