Begravenis van de Inspecteur van politie 1e klasse TANGALI, HANS A.S.

Korps Politie Suriname

Public Relations

Het Korps Politie Suriname maakt met grote verslagenheid bekend dat op woensdag 5 juni 2019 is heengegaan, de Inspecteur van politie 1e klasse

TANGALI, HANS A.S.

in de leeftijd van 59 jaar.

Hij was laatstelijk werkzaam op het kabinet van de Ressort Commandant van Paramaribo (RCP). De begrafenis met korpseer vindt plaats op woensdag 12 juni 2019 om 17.30 uur op de begraafplaats Hodi Mi Kras Tibi aan de Dr. S. Redmonstraat. Gelegenheid tot het nemen van afscheid van 14.00 uur tot 15.30 uur, gevolgd door een rouwdienst van 15.30 uur tot en met 17.00 uur in de aula van het Pt. Jagdew Paragh crematorium aldaar.

Onder begeleiding van de Motor Surveillance Dienst (MSD) vertrekken de nabestaanden met het stoffelijk overschot om 11.00 uur vanuit het mortuarium van het ’s Lands Ziekenhuis naar zijn voorlaatste werkplek, het politiebureau Uitvlugt, waarna er gereden zal worden naar zijn 2e woonadres te Leiding 9A nummer 63. Hierna vertrekt de stoet naar de woning van de overledene aan de Frederikalaan 35. Om 13.00 uur zal de stoet onder begeleiding van de MSD rijden naar het George Streepy Stadion aan de Rode Kruislaan, alwaar het stoffelijk overschot met Korpseer naar de begraafplaats zal worden begeleid.

Aan de nabestaanden wordt veel sterkte toegewenst.

Paramaribo, 10 juni 2019

Public Relations K.P.S.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.