Begraafplaats rovers aangehouden

De politie van het ressort Flora heeft op vrijdag 21 augustus twee verdachten aangehouden. Vier rovers hebben een beroving gepleegd op het kantoor van Sanatan Dharm dat gevestigd is op de begraafplaats. De beheerder en een administratieve kracht werden overvallen. Terwijl de beroving gaande was, werd de melding via de Centrale Meldkamer van de politie doorgespeeld aan Flora. Snelle optreden van de politie heeft erin geresulteerd dat twee van de verdachten zijn aangehouden. Onderweg naar de begraafplaats werd de eerste verdachte die in een voertuig zat te wachten, aangehouden. Op de begraafplaats hield de politie een tweede verdachte aan. De twee andere verdachten zagen kans te ontkomen. Hun aanhouding is een kwestie van tijd aangezien de politie reeds een indicatie heeft om wie het gaat.
Bij de aanhouding van de twee verdachten is een deel van de buit die bestaat uit een onbekend geldsbedrag teruggevonden. Ook is er een jachtgeweer met ingekorte loop in beslag genomen.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.