Been slachtoffer na verkeersongeval geamputeerd; rijbewijs bestuurder ingevorderd

De politie van het bureau Richelieu heeft het rijbewijs van de 49-jarige graafmachine operator in de laatste week van de maand juni 2024 ingevorderd.


Na een melding van van een verkeersongeval aan de Djojosoepartoweg in het district Commewijne, waarbij een fietser met zijn been terechtkwam onder de rupsbanden van een graafmachine deden de wetsdienaren de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen is gebleken dat graafmachine operator bezig was met werkzaamheden op voormelde locatie en de fietser de werkzaamheden volgde. Op een gegeven moment naderde de graafmachine de fietser heel dichtbij, waardoor de man met zijn fiets onder de rupsbanden van de graafmachine terechtkwam. De operator die dat niet doorhad, hoorde plotseling een gegil en bracht de graafmachine tot stilstand. Daarbij constateerde hij dat dat een fietser onder de rupsbanden van de graafmachine was beland. Hij reed snel terug en met hulp van omstanders werd het slachtoffer uit zijn benarde situatie bevrijd. De politie die snel ter plekke was, schakelde een ambulance in en werd het slachtoffer met letsels aan zijn been opgenomen in het ziekenhuis, alwaar zijn rechterbeen moest worden geamputeerd. Het rijbewijs van de operator is na te zijn voorgeleid ingevorderd. De graafmachine is in het belang van het onderzoek door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.