Beëindiging liefdesrelatie mondt uit in wederzijdse mishandeling en vernieling

De politie van het bureau Flora werd op dinsdag 6 augustus ingeschakeld voor een vechtpartij tussen twee vrouwen in de Coesewijnestraat.

Daar aangekomen werden partijen aangetroffen. Onderzoek wees uit dat de twee vrouwen X. P. (29) enN.B.(33) elkaar wederzijds hebben mishandeld. Verder dat X.P. een der ruiten van N.B’s auto heeft vernield. De vrouwen bleken een liefdesrelatie van 7 maanden gehad te hebben. Op een bepaald moment bracht N.P een einde aan de relatie, wat niet in goede aarde viel bij X.P.

De vrouwen werden, na medische behandeling, ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Bij de voorgeleiding kwam naar voren, dat het niet de eerste keer is dat X.P vernielingen heeft verricht aan de auto van N.B. Op 30 juli vernielde zij een der autoportieren. Daarover had N.B. aangifte gedaan bij de politie van Latour. Na overleg met het Openbaar Ministerie is X.P. in verzekering gesteld; terwijl N.B. na verhoor is heen gezonden.  

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.