Beëeindiging liefdesrelatie kost dame steekverwonding; ex-vriend in verzekering gesteld

Een 18-jarige jonge dame is op zaterdag 24 maart door haar 25-jarige ex-vriend Engeo B. in haar zitvlak gestoken voor een winkelpand in het ressort Flora.
Bij aankomst van de politie van het ressort had de verdachte de plek reeds verlaten. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is zij heengezonden.
Volgens verklaring van de aangever had zij drie jaren een relatie met Engeo. Vanwege het feit dat haar ex-vriend andere vriendinnen op nahield, bracht zij vijf maanden terug een einde aan de relatie.
Engeo had de halsketting van de jonge dame nog bij zich. De twee maakten op 24 maart een afspraak voor een winkelpand, waar hij de halsketting aan de dame zou overhandigen. Op een bepaald moment kregen de twee een woordenwisseling, waarbij Engeo een scherp voorwerp tevoorschijn haalde en de dame daarmee in haar zitvlak stak.
Door de steek brak het scherp voorwerp in tweeën. Alleen het lemmet is terug gevonden. De verdachte is meermalen opgespoord doch niet aangetroffen. Hij meldde zich op woensdag 4 april met een familielid aan op het politiebureau en overhandigde de halsketting aan de politie.
Engeo is aangehouden en voorgeleid. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. De halsketting is afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.