Bedrijfsongeval in het Mama Ndjuka gebied; monteur overleed ter plekke

De politie van Sipaliwini die valt onder regio Oost kreeg op donderdag 17 november de melding van een bedrijfsongeval dat zich heeft voorgedaan te Mama Ndjuka in het Rely gebied. Het Regio Bijstand Team Oost dat in het gebied is gestationeerd deed de plek aan voor onderzoek.

Ter plekke is het ontzielde lichaam van de monteur van wie de juiste personalia nog onbekend is, aangetroffen. Getuigen ter plaatse verklaarden aan de politie dat het latere slachtoffer eerder op de dag bezig was te werken aan een graafmachine met een snijmachine.

Op gegeven moment zwenkte de arm van de machine die niet vergrendeld was, met het gevolg dat de graafmachine emmer de monteur tegen de machine drukte. Het slachtoffer  liep ernstige verwondingen op en overleed enkele uren daarna ter plaatse.

Het ontzielde lichaam van het slachtoffer is overvlogen naar Paramaribo. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het lichaam afgestaan aan de nabestaanden.  

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.