Bedrijfsongeluk in het ressort Livorno

De politie van Livorno kreeg op donderdag 9 februari het bericht van een bedrijfsongeval op het bedrijfsterrein een aan de Sr Winston Churchillweg. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek.

Uit onderzoek blijkt dat arbeiders van het bedrijf bezig  waren met een hijskraan houtblokken op een trekker te laden voor transport.  De houtblokken worden eerst vastgebonden voordat die worden geladen. Terwijl de 24-jarige arbeider Resa M. bezig was een van de houtblokken vast te binden rolde een ander blokhout in zijn richting. Het slachtoffer dat met zijn rug naar de houtblokken stond, merkte het gevaarte niet op.  Hierdoor raakte hij bekneld  tussen twee blokken.

Andere medewerkers schoten hem te hulp en konden erger voorkomen door met een heftruck een van de blokken te verplaatsen, waardoor Resa uit zijn benarde positie werd bevrijd.

Hij is met een ontboden ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor medische behandeling. Uitwendig vertoonde het slachtoffer geen letsels maar klaagde wel van pijn.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.