‘Baya’ inverzekering gesteld voor vernieling

De bekende van de politie Melvin S. alias ‘Baya’ is op dinsdag 27 maart door surveillerende politieambtenaren aangehouden aan de Kerkplein.

‘Baya’ en een andere manspersoon geraakten in een woordenwisseling. Surveillerende politieambtenaren grepen tijdig in en konden erger voorkomen. “Baya’ werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Onderzoek wees uit dat er op donderdag 22 maart aangifte van vernieling tegen ‘Baya’ is gedaan. Hij wordt ervan verdacht op die bewuste ochtend een ruit van een buschauffeur te hebben vernield.

Volgens verklaring van de benadeelde lag hij in zijn bus te slapen om tot rust te komen alvorens een aanvang te maken met zijn werk. In zijn rust werd hij gestoord door ‘Baya’ en een andere manspersoon die lawaai maakten. Hij werd wakker en sprak de heren aan. ‘Baya’ werd boos, pakte een steen en gooide die in de richting van de buschauffeur. Hij werd echter niet geraakt. De steen kwam tegen de ruit van de bus, die aan diggelen ging.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.