‘Bamos’ aangehouden door het RBTP

De 47-jarige Frederik B. alias ‘Bamos’ is op donderdag 23 november aangehouden door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo. Bamos wordt ervan verdacht de 41-jarige Earny Herman met een scherpvoorwerp om het leven te hebben gebracht.

De politie van het ressort Centrum kreeg op donderdag 23 november de melding van een vechtpartij met dodelijke afloop aan de Dr. Sophie Redmondstraat.

Naar verklaring van de omstanders kregen de twee mannen een woordenwisseling die uitmondde in een schermutseling.  Bamos stak het slachtoffer met een scherpvoorwerp in zijn halsstreek. Hij zeeg ter plaatse neer. Na de daad maakte de verdachte  zich gelijk uit de voeten.  De ingeschakelde arts stelde de dood vast.

De verdachte is in de avonduren in het ressort Latour door het RBTP aangehouden en overgedragen aan de onderzoekende afdeling. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. ‘Bamos’ geeft toe  Earny met een scherpvoorwerp te hebben gestoken.

Het ontzielde lichaam van Earny is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.