Balradj ingesloten voor zware mishandeling

De 38-jarige Balradj, J. is op vrijdag 27 september door de politie van het bureau De Nieuwe Grond aangehouden voor zware mishandeling.
Balradj heeft zich schuldig gemaakt aan zware mishandeling van zijn jongere broer. Volgens verklaring van het 24-jarige slachtoffer kreeg hij een woordenwisseling met zijn oudere broer Balradj in de keuken van hun woning binnen het verzorgingsgebied van de politie van bureau De Nieuwe Grond.
Balradj werd zo boos dat hij een mes pakte waarmee hij zijn jongere broer ettelijke steekverwondingen toebracht. Na zijn daad verliet Balradj de woning. Het slachtoffer is per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch ziekenhuis alwaar hij medisch behandeld is geworden. Hij is voor verdere behandeling doorverwezen naar een plastische chirurg.
De politie van De Nieuwe Grond kwam erachter waar Balradj zich schuil hield op een woonadres te Paramaribo. Hij werd op dat adres opgespoord, aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.