Baby te vondeling gelegd; Politie doet oproep aan samenleving

De politie van het ressort Kwatta heeft op maandag 8 januari de melding gekregen van een baby die aan de Rumulusweg, in het verzorgingsgebied Kwatta, te vondeling is gelegd.

Buurtbewoners hoorden reeds enkele dagen een bepaald geluid uit het aangrenzend perceel en besloten vandaag op het geluid af te gaan. Zij troffen in een emmer een pasgeboren kindje, gewikkeld in een plastiekzak. Daar bleek dat het kindje nog leeft, is hij gelijk uit de zak gehaald  en is de politie ingeschakeld.

De baby is vermoedelijk vijf dagen oud en is van het mannelijk geslacht. Hij is ter verpleging overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo.

Eenieder die informatie kan verschaffen over vrouwspersonen die zwanger zijn geweest en van wie men plotseling niets meer van de zwangerschap merkt, mag deze informatie doorspelen aan de politie van het ressort Kwatta op het telefoonnummer 436132 of de Centrale Meldkamer op 115 en ook op de gratis tiplijn 179.

Het doorspelen van informatie kan leiden tot het achterhalen van de moeder van dit kind.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.