B E K E N D M A K I N G: wegversmalling voorlangs de waterkant, het gedeelte tussen het Hoekhuis en de Kromme Elleboogstraat.

Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat in verband met de rehabilitatie werkzaamheden aan de Waterkant, waarbij een 8nieuw rioleringssysteem zal worden aangelegd, het noodzakelijk is per ingaande dinsdag 9 juli 2024 de bouwschutting te verplaatsen naar de kant van de rijbaan. Door deze verplaatsing zal er sprake zijn van een wegversmalling, waarbij slechts één rijstrook beschikbaar zal zijn. Door deze gewijzigde wegsituatie en voor de vlotheid van het verkeer zal het gedurende die werkzaamheden niet mogelijk zijn voorlangs de Waterkant en wel het gedeelte tussen het Hoekhuis en de Kromme Elleboogstraat te parkeren.

Aan de weggebruikers wordt gevraagd met het bovenstaande rekening te houden en indien mogelijk via alternatieve wegen hun weg voort te zetten en de aanwijzingen van de politie ter plaatse stipt op te volgen.

Paramaribo, 2 juli 2024
Public Relations K.P.S.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.