B E K E N D M A K I N G :

Het Korps Politie Suriname maakt hierbij bekend dat met de aangekondigde protestactie op vrijdag 17 februari 2023 in het belang van de openbare orde, rust en veiligheid het verkeer omstreeks 08.00 uur v.m. zal worden omgeleid en de volgende wegen zullen worden afgesloten, te weten:

  1. Hoek Roseveltkade / Kleinewaterstraat. Al het rij-verkeer komende vanuit het Noorden over de Kleine Waterstraat gaat via de Roseveltkade verder.
  2. De Henck Arronstr / Grote Combéweg. Het verkeer over de Henck-Arronstraat zal niet verder voor langs het Paleis kunnen voortbewegen. Men moet de Grote Combéweg en of de Tamarindelaan inslaan om zijn/haar weg te vervolgen.

Binnen de ingestelde veiligheidszone mag er niet geparkeerd worden.
Aan de samenleving wordt gevraagd met het vorenstaande rekening te houden.
De politie doet het beroep op weggebruikers de aanwijzingen van de politie ten alle tijde strict op te volgen. Automobilisten worden gevraagd zorgvuldig alternatieve route’s te kiezen om hun eindbestemming te kunnen bereiken.

Aan voornamelijk de winkeliers en ondernemers in de binnenstad, zijn ter zake de nodige instructies gegeven.

Paramaribo, 16 februari 2023
Public Relations K.P.S.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.