Awinash begaat tweede keer overtreding

De politie van Mariёnburg heeft op zondag 29 november de 26-jarige autobestuurder Awinash   aangehouden,  nadat hij met zijn auto in de trens terecht kwam. De bestuurder was onder invloed van alcohol. Bij de blaastest bleek Awinash 255 microgram te hebben geblazen.

Bij controle van de bescheiden van het voertuig, kon Awinash zijn rijbewijs niet tonen. Hij gaf aan het  thuis te hebben gelaten. Toen de politie hem voorhield het rijbewijs af te halen, kwam hij terug op zijn verklaring. Awinash vertelde eerlijk dat zijn rijbewijs meer dan een jaar terug  is ingevorderd door de politie. Hij had  toen ook onder invloed van alcohol deelgenomen aan het verkeer.

De bestuurder is dus niet bevoegd een voertuig te besturen. Hij werd ter ontnuchtering opgehouden op het politiebureau en daarna heengezonden.

De politie heeft een rapport opgemaakt over het geval en zal via het Openbaar Ministerie de nodige maatregelen tegen Awinash worden getroffen.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.