Autospuiter wegens oplichting aangehouden

De politie van het bureau Latour heeft op donderdag 3 augustus 2023 na goed speurwerk de 50-jarige verdachte S.M. ter zake oplichting en verduistering op een adres in het ressort Latour opgespoord en aangehouden.

De benadeelde S.G. (50) deed eerder dit jaar en wel in de maand mei 2023 aangifte tegen de verdachte S.M. Naar zeggen van de aangeefster had zij haar voertuig voor spuitwerkzaamheden aangeboden aan de verdachte, waarbij de spuiter haar had voorgehouden dat de kosten gedekt zouden worden door een verzekeringsmaatschappij. Hierna zette hij de klant thuis af en vertrok met het voertuig.
Na enkele dagen probeerde de vrouw telefonisch contact te maken met de spuiter, maar zijn telefoontoestel stond uit. Zij stuurde haar vriend B.B. naar het adres om uit te kijken naar S.M., maar hij trof niemand op het adres aan. De volgende dag deed de aangeefster met een neef van haar het adres van de spuiter aan. Daar aangekomen ontmoette die neef een vriend van hem, die hem vervolgens aangaf dat hij het voertuig van zijn nicht op een adres aan de Bloemenveldweg had gezien. De neef deed hierna samen met zijn nicht het opgegeven adres aan en zagen bij aankomst dat de voor- en achter stootbalk, en de koplampen van het voertuig waren gedemonteerd. Van de verdachte ontbrak elk spoor.

Na de aangifte werd na goed speurwerk en op aanwijzingen van de aangeefster, de verdachte S.M. op 3 augustus 2023 in de boeien geslagen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte S.M. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.