Autohuurder verkoopt gehuurde voertuigen door

De politie van Houttuin heeft een zaak in onderzoek waarbij de 27-jarige Krishan S. op dinsdag 7 juni is aangehouden voor verduistering.

Op zondag 5 juni werd op het politiebureau aangifte gedaan tegen Krishan van verduistering van een voertuig van het merk Toyota Crown.  Op maandag 6 en dinsdag 7 juni  werd eveneens aangifte gedaan van verduistering van een Toyota Ractis en een Toyota Vitz.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de verdachte naar verschillende autoverhuurbedrijven is geweest en daar een auto’s heeft gehuurd.  Daarbij heeft hij gebruik gemaakt van een vervalst rijbewijs en identiteitskaart. Wanneer Krishan de voertuigen eenmaal in zijn bezit had, vervalste hij het nummer- en het verzekeringsbewijs.  Vervolgens verkocht de verdachte de voertuigen door. De verdachte gaf zich uit als te zijn de eigenaar van de voertuigen en deed zich voor als  “Mahabier Sunil Ryan”.

Toen de huurder niet kwam opdagen met de voertuigen stapten de verhuurders naar de politie.

Krishan werd op zijn woonadres in het district Nickerie aangehouden.

Na overleg met een lid van Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Het onderzoek in deze zaak wordt verricht door de recherche van regio Midden.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.